El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.
Error de conexión: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

Som un club esportiu, familiar, de lleure i de salut. Amb un recorregut històric de 50 anys, partim d’una llarga experiència per tal d’oferir un club renovat i a l’alçada de les últimes tendències.

Un club nou, modern, amb la tecnologia més avançada a les nostres instal·lacions, que fa de Mèlich Sportsclub un centre esportiu intel·ligent i sostenible. Disposem de 7 pistes de tennis de terra batuda, 6 pistes de pàdel, 3 d’esquaix i 3 sales de fitness amb una maquinària d’última categoria. En la nostra zona d’aigües hi trobaràs una piscina interior semi-olímpica, un piscina exterior d’estiu amb zona solàrium i també un spa per a gaudir d’un espai de relax i tranquil·litat, amb sauna seca, de vapor, bany turc, jacuzzis i llits calents. En la part exterior, també comptem amb una beach area, amb sorra de platja per practicar esports com beach tennis i beach vòlei, com també una pista poliesportiva.

Mèlich Sportsclub va més enllà de la pràctica de l’esport, per això oferim un espai de salut en constant creixement, el qual ja compte amb un servei integral de fisioteràpia, com també servei de coaching, disponibles sempre a les necessitats de l’abonat per cuidar la seva salut.

Un espai on podràs practicar els teus esports preferits en un entorn únic i de plena tranquil·litat, envoltat de la naturalesa que gaudim a Collserola. I tot això, a tocar de Barcelona.

Un punt de trobada entre l’esport i el lleure, amb el millor equip de professionals que, amb tu, donen sentit a aquest club.

Mèlich, el club que t’imagines.