El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

El passat cap de setmana es va celebrar al Club Triops de Banyoles el Campionat de Catalunya sub 11 d'esquaix. En aquest important torneig del circuit català van participar-hi 4 alumnes de l'escola infantil del Mèlich aconseguint uns magnífics resultats.

El campió del torneig va ser el nostre jugador, l'Oriol Sàlvia, en derrotar clarament a la final al jugador de l'esquaix igualada, el Jofre Barrufet per 3 jocs a 0 amb parcials d'11-3, 11-3 i 11-4. Destacar que l'Oriol no va perdre un sol joc en tot el torneig demostrant que actualmente és el millor jugador català de la seva categoria.

Molt destacable també l'actuació dels també jugadors del Mèlich Sportsclub, el Pol Asensio, l'Arnau Puiggròs i l'Adrià Martí. Aquests 3 jugadors van demostrar una gran millora en el seu joc i van competir a un gran nivel durant tot el torneig. El Pol Asensio, després de perdre a quarts de final, va aconseguir una fantàstica 6a posició, l’Arnau Puiggròs amb només 7 anys d'edat va acabar 9è classificat i l'Adrià va ser 10è.