El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

El Mèlich Sportsclub és un club familiar i exclusiu amb instal·lacions de primera categoria. Ofereixen un campus esportiu de gran qualitat, on tots els nens i nenes poden gaudir del seu esport preferit. 

Campus Multiesportiu

Aquesta opció s’ofereix per als infants de 4 a 12 anys que volen conèixer i practicar les diferents modalitats d’esports de raqueta que s’ofereixen al club: esquaix, beach tennis, tennis i pàdel. A més també gaudiran d’activitats aquàtiques tant a la piscina interior com a la piscina exterior del club, classes de ball, esports col·lectius, gimcanes esportives i per descomptat les millors sessions d’entrenament de la mà dels seus monitors especialitzats.

Stage Esportiu 

Ideal per aquells infants majors  de 8 anys que volen millorar tècnicament i tàcticament en el seu esport preferit. Ofereixen 3 modalitats específiques: Tennis, Pàdel i Esquaix. Les tres compten amb entrenaments intensius, sessions tàctiques i d’anàlisi de joc, activitats de preparació física i d’activitats aquàtiques. 

Professionals de l’esport

En cada activitat els nens i nenes estaran guiats pels nostres entrenadors esportius, garantint l’aprenentatge de tècnica i millora del rendiment sobre el terreny de joc. Volen anar més enllà de la idea que el nen s’ho passi bé. Per això, no només milloraran les seves habilitats físiques i esportives, sinó també aprendran valors com l’honestedat, el sacrifici, la superació, el treball en equip, l’esforç, el respecte i la humilitat.

Activitats de lleure 

La diversió és una part important del campus, així que cada dimecres a la tarda es realitzarà un “Special Show” el qual consta d’una activitat divertida i diferent cada setmana: taller de bombolles de sabó gegants, globoflèxia, espectacle de màgia, toca-toca d’animals exòtics i festa de l’espuma entre d’altres sorpreses. Els divendres hi haurà una gimcana esportiva i una guerra d’aigua per acabar la setmana ben mullats i contents. 

Inscripcions:

16 d’Abril: per abonats i alumnes d’escola
3 de Maig: per a tothom