El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

El pròxim dimecres 18 de novembre, portes obertes! De ioga suau i ioga dinàmic!!!

Dinàmic: pràctica energètica de ioga per tal d’augmentar la calor en el cos, a través de certes postures que s’enfoquen en la força, l’equilibri i la flexibilitat, a través de la respiració conscient. El repte creat per la postura ens torna al moment present, a treballar amb la concentració i la tranquil·litat a nivell mental i emocional. Destinat: esportistes i persones que desitgen realitzar una activitat física intensa i controlada.

Suau: combina postures de Hatha Ioga tradicional i Yin Ioga, amb un ritme més pausat, i amb més temps en les postures per aprendre a escoltar el cos, i treballar a nivell terapèutic. Les postures de Yin Ioga profunditzen fins els teixits connectius i fàscies del cos, deixant tensió a nivell físic, mental i emocional. Un moment de quietud perfecte per equilibrar una vida activa. Destinat: esportistes i persones que desitgen realitzar una activitat física suau y controlada com a teràpia de recolzament en tractaments de determinades patologies.  


Inscriu-te a través de info@melichsportsclub.com, trucant al 608862231 o bé, escriu un comentari deixant el teu nom en aquelles publicacions en el nostre Facebook que tinguin el hashtag #portesobertesioga