El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

El passat divendres es va celebrar la segona nit del club, la jornada social del Mèlich, enguany especial fitness i aquàtiques.

La jornada es va iniciar a les set de la tarda amb un seguit d’activitats gratuïtes. Des de l’àrea esportiva de fitness, es van organitzar diferents activitats, com una classe dirigida de cardio-combat, una novetat que s’estrena aquest mes de febrer a la graella d’activitats dirigides. Aquesta nova activitat, va ser presentada pel tècnic Borja Escalona el qual va fer donar cops i puntades de peu a ritme de la música. Tot seguit, els tècnics Arnau Massafret i David Navinés van oferir una classe de Power Balance, una activitat on properament gaudirem aquí al Mèlich. Consisteix en diferents exercicis amb l’anomenada “Bosu Ball”, una plataforma inestable la qual et permet fer treball de força combinat amb treball cardiovascular. D’aquesta manera, els participants van poder potenciar el control propioceptiu, com també l’abdominal, la coordinació i l’equilibri. De forma simultània, l’Angel Andreo, responsable de l’àrea de fitness, va fer una classe de gimnàstica abdominal hipopressiva, la qual en podrem gaudir ben aviat de manera regular. Consisteix en un seguit de postures que et permeten tonificar diferents parts del cos, com el sòl pelvià o la faixa abdominal, mitjançant apnees aspiratòries. Per acabar les activitats de fitness, es va organitzar una megacircuit, a càrrec de tots els tècnics de sala. Aquest megacircuit consistia en una combinació d’exercicis funcionals realitzats a alta intensitat, per millorar la força, com també la resistència.

D’altra banda, per aquells amants de l’aigua, també vam tenir activitats aquàtiques. A quarts de vuit es va iniciar una classe d’aquafit, dirigida per la nostra responsable d’aquàtiques Cristina Marcos. Aquesta activitat és una variant d’aeròbic realitzada en el medi aquàtic, tot acompanyat de música. Al acabar la classe d’aquafit, es va dur a terme un partidet de Waterpolo, per aprendre més tàctica sobre aquest esport aquàtic.

A les 10 de la nit es va iniciar el sopar, on tots els abonats i acompanyants anaven entrant al restaurant 9 Reinas, d’exquisida cuina argentina. El menú, compost per tres primers plats a escollir i tres segons, no va deixar a ningú indiferent, tothom satisfet de l’àpat. A la mateixa taula, els participants podien llegir un full informatiu sobre les seccions que protagonitzaven la jornada, de fitness i aquàtiques. Més endavant, van sortejar packs regal de la secció, com entrenaments personals de fitness i classes particulars de natació.

Quan semblava que ja s’havia fet el repartiment de tots els regals, quedava el més esperat, un viatge a París per a dues persones. En motiu de Sant Valentí, celebrat el dimarts de la mateixa setmana, es va sortejar aquest regal. Enhorabona a Víctor Rus i a la seva parella, gaudiu molt d’aquest viatge, amb dues nits d’hotel incloses i l’avió d’anada i tornada.

Finalment, la nit va acabar amb una estona de ball, a càrrec del DJ Roque, el qual va posar les cançons que tots coneixíem per ballar i passar-ho bé. Van sonar les cançons més estiuenques de diferents dècades per tal de que joves i grans ballessin plegats.

Us agraïm la vostra participació a la segona nit del club, esperem que us ho hagueu passat genial, tots junts fem del Mèlich el club que t’imagines!