El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

La primera “Nit del Club” ha sigut fantàstica. Més de 150 persones van gaudir d’una jornada d’activitats de tennis i beach tennis gratuïtes, sopar especial 9 Reinas, sorteig de regals i finalment, concert del grup Litus 3.

Aquesta primera “Nit del Club”, en aquest cas, “especial tennis i beach tennis”, ha sigut la primera festa de club d’aquest nou Mèlich Sportsclub. La primera, que no serà l’última: la pròxima tindrà lloc el dia 17 de febrer (especial Fitness i Aquàtiques). I abans, dia 17 de desembre, Dinar de Nadal. 

A les 19:15 h va començar la jornada amb les primeres activitats gratuïtes (per abonats i no abonats) de beach tennis. Després, a partir de les 20:15h, varen iniciar-se les de tennis. Molt bona afluència de participants, que varen voler fer esport abans del gran sopar que els hi esperava.

Al voltant de les 22h era el moment de seure a taula i agafar forquilla i ganivet. Taules numerades, amb decoració especial per la jornada, i amb el nom i número de sorteig de cadascú dels comensals, així com un full informatiu de la secció de tennis per a tots els assistents. I el menjar, bo es queda curt; fantàstics plats els que ens va oferir la cuina argentina del 9 Reinas, el restaurant del club. Tothom va quedar molt satisfet.

Durant els postres, moment del sorteig de regals (fins a 27 regals!). Des de classes particulars de tennis fins a raquetes DUNLOP o un sopar per a dues persones al 9 Reinas. I ja per acabar, actuació en directe del grup de rock LITUS 3.

Esperem de tot cor que amb jornades com la viscuda, estigueu orgullosos de formar part d’un club en el que l’esport, l’oci i l’amistat van de la mà. Gràcies a tots els que vau participar-hi!