El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

Els caps de setmana del 30 d’abril, 1, 7 i 8 de maig es va disputar el torneig Babolat Cup (fase catalana) en les instal·lacions de Mèlich Sportsclub, en la que els millors jugadors i jugadores de tennis de Catalunya de les categories aleví i infantil es jugaven passar a la fase estatal. Després de la fase estatal, seguiria la fase final europea, amb els millors d’Europa.

Durant les primeres eliminatòries va destacar la gran afluència de gent que va tenir lloc al club a causa del torneig: 64 participants i un total (amb convidats) de més de 200 persones.  En aquestes primers partits es va poder presenciar molta intensitat i il·lusió.

Aquesta il·lusió també la vam poder observar pel que fa a les nostres instal·lacions. Sorpresos per la magnitud del club i de la seva modernitat, participants i convidats varen estar encantats i molt satisfets de celebrar aquest campionat al Mèlich.

I ja som al darrer cap de setmana, 7 i 8 de maig, on la pluja va arribar amb ànims de ser la protagonista. Però no ho va aconseguir. Tot i que la pluja va ser de manera constant, les pistes varen aguantar perfectament i es van poder disputar les semifinals i les finals en la seva totalitat. Incís especial a l’emoció viscuda a les semifinals, on s’hi jugaven la plaça per la fase estatal (els dos finalistes de cada categoria estarien ja classificats).

Menció també especial a l’organització del torneig, en la que de nou i ja són moltes vegades, tornem a donar l’enhorabona i felicitem a l’àrea de tennis del club, amb Narcís Pelach com a responsable, per la gran tasca realitzada. I això no només ho diem nosaltres; aquesta va ser l’opinió majoritària de tots els que hi varen ser durant aquests dies de tennis al club.

Finalment, agraïm també a Babolat la seva confiança en Mèlich Sportsclub per realitzar la Babolat Cup amb nosaltres!