El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

 

L’equip absolut de tennis del Mèlich Sportsclub va començar el seu camí cap a un possible ascens de categoria amb pas ferm a casa guanyant al GEiEG. El sorteig va deparar debutar a casa - seria la única eliminatòria de les cinc que es disputarien com a locals -.Tot i així, l’equip va demostrar caràcter i professionalitat en cada desplaçament.

La primera d’aquestes sortides va ser contra el CT Torelló, on els nostres es van imposar als dobles per 4/3. La setmana següent, sense més descans, es va aconseguir el mateix resultat resolent la eliminatòria contra un rival molt conegut per nosaltres com és el CT Vilafranca, amb el qual sempre s’han disputat vibrants eliminatòries.

Ja estàvem a la final! contra el CN Lleida, on esperava canvi de superfície (pista ràpida) i un rival expert i amb veterania. A més, també, hi havia bastant públic encontra (com era d’esperar). No obstant totes aquestes adversitats, l’equip va estar a punt d’aconseguir-ho, però es va perdre al doble decisiu després d’un 3-3 amb cinc individuals i un doble disputat.

Encara quedava una última opció per la promoció d’ascens a la màxima categoria. De nou, va tocar de visitats, per quarta vegada consecutiva, i seria al CT Girona, on de nou els dobles ens van posar una pedra en el camí (3/4) per tal d’aconseguir l’ascens.

“Agraeixo a tots els components de l’equip que han participat com són l’Albert Matas, Àlex Martí, Gerard Junyent i en Rubén Merchan i Lluis Matas, pel seu compromís, il·lusió i dedicació. L’any vinent tornarem a vibrar amb l’equip del Mèlich!” Paraules de Narcís Pelach.