El missatge s'ha enviat correctament
El missatge no s'ha pogut enviar. Intenta-ho de nou.

Un total de 8 equips formats per 3 jugadors han participat al 1r  torneig de Soft-Ràquet per equips del Mèlich Sportsclub.

L’equip guanyador ha sigut l'equip format pels nostres abonats Jesús Lagier, Carlos Casajuana i Kiko Vargas,vencedors d’un ajustat 2-1 contra l'equip format per Martí Segundo, Mercedes Möller i Bruno Cesena.

Hi ha hagut un gran ambient i partits molt emocionants que han fet que aquesta primera edició d’un Campionat intern de Soft-Ràquet  al club hagi sigut un èxit en tots els sentits i que per tant tinguem ganes de repetir-ne un!

Així que us recordem, tant per als habituals jugadors d’aquest esport com pels que us volegueu inciar, que el proper Campionat intern de Soft-Ràquet serà el pròxim mes de juny en categoria tant masculina com femenina.

 

Tot i així, recordeu que tots els dilluns 20.00 h a 21.30 h segueix l'activitat "NITS DE SOFT"on el nostre entrenador i coordinador d’esquaix i soft-ràquet, l’Oriol Sàlvia,  està a les pistes organitzant partits per tothom que vulgui participar-hi.